iconwe
SHEET THICKNESS
All roofing made from galvanized painted sheets, available in a variety of thicknesses. A larger sheet thickness ensures a higher load-bearing capacity, protection against damage and extreme weather conditions.
iconcink
ZINC COATING
All roofing is made from hot-dip galvanised sheets with a zinc coating 225 g/m2 or 275 g/m2. Higher zinc coating offers a greater protection against sheet metal rusting and consequently a longer useful life.

METRAPAN IN CORRUGATED FORM WITH AN IMPRINT

Profilirana pločevina Metrapan oblika strešnika je kritina opečne oblike. Profilirana pločevina Metrapan oblika strešnika je zaradi svojega lepega izgleda primerna tako za stanovanjska kot gospodarske objekte.Primerna je za položna ostrešja, kot tudi strma ostrešja. Izdeluje se v razlličnih barvah in materialih. Kritina se izdeluje v dolžini od 0,7m do 10,15 m.

Zaradi lepega videza je primerna je za pokrivanje vseh stanovanjskih in drugih objektov z naklonom večjim kot od 8° dalje.

Profilirana pločevina Metrapan oblika strešnika vam po želji dobavimo tudi z protikondenzno zašcito – filcem na spodnji strani pločevine.

SKICA:

Metrapan opečna skica

N


TECHNICAL INFORMATION:
Cover panel width: 1.080 mm
Insulation thickness: protikondenčen filc ali brez protikondenčena filca
Application of zinc: od 140 do 275 g/m2
Roof pitch: od 8° dalje
Width: 1.150 mm
Battens spacing: na 0,35 m
Višina kritine: 25
Širina vala: 180 mm
Teža: 4,50 - 5,10 kg/m2
If you need more information (size, installation, length, weight), download the following documents

ADDITIONS: