iconwe
SHEET THICKNESS
All roofing made from galvanized painted sheets, available in a variety of thicknesses. A larger sheet thickness ensures a higher load-bearing capacity, protection against damage and extreme weather conditions.
iconcink
ZINC COATING
All roofing is made from hot-dip galvanised sheets with a zinc coating 225 g/m2 or 275 g/m2. Higher zinc coating offers a greater protection against sheet metal rusting and consequently a longer useful life.

Metrapan trapez 10

Optimalna kombinacija ugodne cene in vrhunske kakovosti. Metrapan trapez 10 je kritina z najnižjim vzorcem med vsemi trapeznimi kritinami in je tako imenovana industrijska trapezna oblika. Uporabljamo jo za fasade, stene, strope in ograje, kot tudi za ekstremno strme strehe. Je izredno odporna na udarce toče.

Metrapan Trapez 10 skica

NE ŠKRIPAJO, NE POKAJO IN NE ROPOTAJO
Udobje in varnost bivanja z vrhunskimi kritinami. Metrapan strešne kritine ne škripajo in ne pokajo ter v dežju ne ropotajo. To nam zagotavlja prijetno bivanje in varno počutje za nas in naše najbližje.

LAHKE, A IZJEMNO ODPORNE
Vroče cinkana jeklena pločevina predstavlja lahek, a izjemno odporen material. Naše kritine so zelo lahke (že od 5 kg/m2 naprej), a kljub temu odlično zaščitene. Izdelane so iz vroče cinkane jeklene barvane pločevine s protikorozijsko zaščito od 140 g cinka/m2 do 275 g cinka/m2 ter debeline pločevine od 0,5 mm do 0,6 mm.

MODERNI ARHITEKTURNI TRENDI
Streha je pomemben estetski element objekta. Naše kovinske kritine (strehe) se odlično podajo tako podeželskim hišam ali poslovnim stavbam, kot tudi najmodernejšim arhitekturnim objektom.

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA
Strešni sistemi Metrapan omogočajo hitro in enostavno postavitev vaše nove strehe. Brez skrbi! Kovinska kritina Metrapan je zaradi uporabljenega materiala in tehnologije strešnih plošč eden izmed najbolj enostavnih sistemov za pokrivanje vašega objekta. Hitro, enostavno in varno.

VARČNE IN ENERGETSKO UČINKOVITE
Kovinske strešne kritine Metrapan so energetsko učinkovite, tako v poletnih kot zimskih mesecih. Kovinski sloj strešne kritine v vročih mesecih učinkovito odbija sončne žarke, hkrati pa kritina v zimskem obdobju poskrbi za učinkovito zadrževanje temperature v prostorih.

PRIJAZNE DO OKOLJA
Kovinske kritine Metrapan spadajo med najbolj ekološke strešne sisteme, saj jih je možno reciklirati. Kovinske strehe lahko vgradimo tudi na že obstoječe strehe, s tem pa se izognemo nepotrebnim odpadkom.


TECHNICAL INFORMATION:
Cover panel width: 1.190 mm
Insulation thickness: protikondenčen filc ali brez protikondenčena filca
Application of zinc: od 140 do 275 g/m2
Roof pitch: od 80° dalje
Width: 1.210 mm
Battens spacing: od 50 do 100 cm
Višina kritine: 10 mm
Širina vala: 25 mm
Teža: 4,20 - 5,00 kg/m2
If you need more information (size, installation, length, weight), download the following documents

ADDITIONS: