Pločevinasta streha z izolacijo – prednosti

Pločevinasta streha z izolacijo z lepo pločevinasto obrobo za streho je med najpriljubljenejšimi strehami ta hip, saj nudi več ugodnosti, med katere spadajo:

  • odpornost pločevinaste strehe z izolacijo se težko primerja s čim drugim. Praktični preizkusi so dokazali, da odlično kljubuje prav vsem vremenskim pogojem, tudi najtežjim; kos je dežju, snegu, vetru ter vsem, tudi velikim temperaturnim spremembam;
  • dolgotrajnost pločevinaste strehe z izolacijo: življenjska doba kvalitetne pločevinaste strehe z izolacijo traja od 40 do 70 let, odvisno od kvalitete materialov in izvedbe. V podjetju Metrapan poskrbimo le za nekakovostnejše materiale, pokrili pa smo že toliko stavb, da sta natančnost in dobra izvedba zagotovljeni,
  • energetska učinkovitost: pločevinasta streha z izolacijo je izjemno energetsko učinkovita, s čimer boste znižali stroške energije,
  • varnost: pločevinasta streha z izolacijo omogoča povečano varnost, saj je negorljiva, tudi v primeru udara strele.

pločevinasta streha

Možnosti izvedbe pločevinaste strehe z izolacijo

Pločevinasta streha z izolacijo je primerna za vse zgradbe, na voljo pa je več izvedb, ki poskrbijo tudi za privlačen estetski videz, ki ga lahko dopolnimo s primerno pločevinasto obrobo za streho. Možnih je več naklonov pločevinaste strehe, primerna pa je tako za poševne kot tudi za ravne strehe. Pametno je izbrati kvalitetne materiale in strokovno izvedbo, s čimer zmanjšamo potrebe po sanaciji pločevinaste strehe. V podjetju Metrapan nudimo kvalitetne klasične pločevinaste strehe z izolacijo ter ravne pločevinaste strehe z izolacijo (za pohodne površine in zelene strešne vrtove), materiale in izdelavo (ravne strehe ali pločevinaste strehe z naklonom) pa prilagodimo namembnosti.

Katero pločevinasto streho izbrati je odvisno od vaših potreb in želj, pri izbiri pa vam lahko tudi strokovno svetujemo.

pločevinsta strešna kritina

Pločevinaste obrobe za streho po meri kupcev

Vsaka pločevinasta streha z izolacijo ne potrebuje enakih pločevinastih obrob za streho, zato vam poleg standardnega programa v podjetju Metrapan nudimo izdelavo pločevinastih obrob za streho glede na vaše želje in potrebe. Izbirate lahko med več barvami in materiali, za krivljenje pa uporabljamo le vrhunske stroje.

Na voljo so sledeče debeline in materiali pločevinastih obrob za streho:

  • aluminij pločevinaste obrobe za streho do debeline 1,8 mm,
  • jeklene pločevinaste obrobe za streho do debeline 1,25 mm ter
  • pločevinaste obrobe za streho iz nerjavečega jekla do debeline 1,00 mm.

Izdelamo vam lahko slemena, odkapne obrobe, snegolove, žlebove, vetrne obrobe, žlote, čope, šare in zidne obrobe. Strankam se prilagajamo v največji možni meri, v vsakem primeru pa vam zagotavljamo dostopne cene, hitre roke izdelave ter kvalitetno izvedbo.

Preberite si več o izdelavi ravne strehe: https://metrapan.si/si/2017/10/25/izdelava-ravne-strehe/