NAJBOLJŠA ZAŠČITA PRED TOČO!

Metrapan kovinska kritina nudi najboljšo možno zaščito pred točo!

Zakaj izbrati kovinsko kritino?

  1. Odpornost na točo –  kovinske kritine zanesljivo varujejo hišo pred ekstremnimi vremenskimi razmerami (točo, dežjem, snegom, vetrom, soncem).
  2. Trdnost in trajnost kritine – streha je narejene iz pocinkane barvane pločevina do debeline 0,6 mm, ki je zaščitena z nanosom cinka do 275g/m2, ki daje 50 in večletno življenjsko dobo.
  3. Je lahka – plošče tehtajo od 3-7 kg/m2 in so odlična zamenjava s klasičnim betonskem ali glinenim strešnikom, saj zamenjava strehe ne zahteva dodatne ojačitve strešne pod-konstrukcije.
  4. Adaptacije in novogradnje – kovinska kritina je primerna za novogradnje in še posebej za adaptacije (salonitnih plošč).
  5. Enostavna in hitra montaža – zamenjava strehe ne zahteva posega v obstoječe ostrešje (brez deskanja in dodatnega letvanja). Strešna pod-konstrukcija lahko ostane enaka kot pri prvotni kritini, kar pa bistveno zmanjša stroške.

Priča smo vedno bolj številčnim neurjem s točo, katera poškoduje ali celo uniči strešne kritine. V podjetju Meltal IS d.o.o., smo se odločili, da ljudem, ki so utrpeli škodo in jim je toča uničila streho pomagamo s popustom na naš prodajni program.

Izpostavili bi radi našo konstantno zalogo, na katero vam priznamo popust in sicer:

– kovinske kritine METRAPAN  – 15% popust iz zaloge

– premium kovinska kritina s posipom v obliki strešnika IKOTILE – 10% popust iz zaloge

– kovinski strešniki za unikatne stilske rešitve za strehe in fasade FIGO AMADE – 5% popust iz zaloge

profilirane pločevina v obliki strešnika, trapeza ali valovitke  – 15% popust iz zaloge

Za veljavnost popusta je potrebno predložit priložen letak (klikni in natisni) in naša prodajna ekipa bo za vas sestavila ponudbo in podala najhitrejši možen datum za dvig vaše nove Metrapan kritine z vsemi pripadajočimi dodatki (krovsko-kleparski izdelki, tesnila, pritrdilni material…).

Zanimivost:

  • testiranje kovinske kritine FIGO AMADE v ekstremnih vremenskih pogojih (klikni)

Na tej povezavi najdete seznam naših priporočljivih krovcev, kateri so opravili teoretična in praktična šolanja, katera smo izvedli skupaj z proizvajalci kovinskih strešnih kritin. Seznam je možno filtrirat tudi po regijah, da si boste lažje našli željnega krovca.

Akcija velja od 1.8. do 30.9.2020

Prenesi si letak (klikni)

 

Metrapan toča