Strehe za vsak dom po ugodni ceni priznanih blagovnih znamk

Strehe za vsak dom po ugodni ceni priznanih blagovnih znamk

Podjetje Metrapan, ki deluje v okviru Meltal IS d.o.o., je eno vodilnih podjetij na področju barvnih kovin ter ima 37-letno tradicijo pri gradnji streh različnih vrst. V okviru prodajnega programa streh zagotavlja naše podjetje celovito in specializirano ponudbo streh (ravnih in z naklonom), fasadnih panelov, krovsko kleparskih izdelkov, pritrdilnega materiala in nosilne trapezne pločevine. Streha je izjemno pomemben del vsake hiše, saj zagotavlja dobro izolacijo in lep zunanji videz, zato je pomembno, da se dobro odločite. V zadnjem času so vse bolj v porastu ravne strehe, ki z ravno podlago zagotavljajo dodaten prostor v hiši, ki ga lahko uporabljate za vrt ali kuhinjo na prostem. Prepričani smo, da bo ravna streha popestrila dogajanje v vaši hiši in boste z njo izjemno zadovoljni.

Strehe – ekstenzivna in intenzivna ozelenitev hiše

Zelene strehe cenaV zadnjih letih je poleg klasičnih streh vse večje povpraševanje po ravnih strehah, ki so primerne za ozelenitev. Zelene strehe imajo veliko prednosti pred klasičnimi, saj izboljšajo energijsko varčnost objekta in zvočno izolacijo, služijo kot življenjski prostor ljudem in živalim, uspešno zadržujejo meteorno vodo s čimer se zmanjša možnost poplav, obenem pa zagotavljajo kisik za naše življenje. Ločimo dve vrsti zelenih streh, ekstenzivno ozelenitev, ki je bolj enostavna ravna streha na hiši, primerna za trajnice, ki ne potrebujejo veliko nege in imajo majhno težo, ter intenzivno ozelenitev, kjer rastejo grmovja in majhna drevesa, nosilnost mora biti večja, obenem pa so rastline zahtevnejše za vzdrževanje. S takšno zeleno ravno streho pridobite prostor v vaši hiši ali stanovanju in prepričani smo, da vam bodo vaši otroci in hišni ljubljenčki izjemno hvaležni. Zelene strehe so v našem podjetju na voljo po ugodni ceni.

Ravne strehe – kvaliteta in ugodna cena

Cena ravne streheRavne strehe so po mnenju mnogih poznavalcev prihodnost gradnje streh, saj imajo ogromno pozitivnih prednosti, še posebej, ko gre za zeleno streho, saj z novimi zelenimi površinami zagotavljajo več kisika in lepši naravni izgled. V kolikor vas takšne ravne strehe zanimajo nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali ter predstavili, kako bo takšna ravna streha izgledala na vaši hiši. Imamo večletne izkušnje pri gradnji streh, seveda pa bomo upoštevali vaše želje in ideje. Za zelene ravne strehe nudimo ugodne cene v kombinaciji s kakovostnimi materiali priznanih blagovnih znamk in našo kvalitetno gradnjo. Obiščite nas in se prepričajte.