Ravne strehe

Ravne strehe

ravne strehe

Ravne strehe so idealna rešitev za prekrivanje vseh vrst zgradb

Podjetje Metrapan se ukvarja s prodajo vseh vrst strešnih kritin od navadnih streh do zelenih in ravnih streh, fasadnih panelov, krovsko-klepsarskih izdelkov in pritrdilnega materiala. V našem podjetju pri delu s strešnimi kritinami želimo zagotavljati kvaliteto in strokovne storitve, ter pri tem seveda upoštevati želje naših kupcev, ter z našimi strokovnimi in prijaznimi uresničiti njihove želje. Izdelava ravnih streh je v zadnjem času v velikem porastu, tehnologija ravnih streh pa je toliko napredovala, da se najde rešitev za vsak objekt ne glede na to ali je pod njo izoliran ali ne. Ravno od izoliranega prostora pod ravno streho je odvisno, kakšna bosta sestava ravne strehe in kritina za ravne strehe. V kolikor vas zanimajo cene ravnih streh, obiščite cenik na naši spletni strani ali nas kontaktirajte.

ravne strehe

Ravne strehe – dve možnosti, odvisno ali je pod njimi izoliran prostor ali ne

Pri izdelavi ravnih streh imate dve možnosti. V kolikor želite imeti ravno streho nad prostori v katerih bivate, je pomembno, da imate kvalitetno toplotno izolacijo, saj zagotavlja prijetno in udobno bivanje, obenem pa morate poskrbeti za dobro hidroizolacijo in odvodnjavanje. Toplotna izolacija je pri izdelavi ravnih streh ključna, saj nas varuje pred hrupom in preprečuje temperaturna nihanja. Glede na izvedbo ločimo več vrst hidroizolacije, skupno vsem pa je, da preprečujejo vdor vode v prostor pod ravno streho. Za izdelavo ravnih streh nad garažo ali ostalimi prostori kjer ne bivate, je za razliko od izoliranih prostorov dovolj dobra hidroizolacija. Ni pomembno ali gre za garažo ali ne, postopek kritine ravne strehe je vedno enak. Streho se najprej izolira z dvakratnim slojem hidroizolacije, nato sledi strešna folija in bitumenska ravna kritina. Ne glede na to, za katero vrste ravne strehe se boste odločili, smo prepričani, da boste zadovoljni z našim delom.

sestava ravne strehe

Izdelava ravne strehe v podjetju Metrapan na voljo po ugodni ceni

V podjetju Metrapan pri izdelavi ravnih streh zagotavljamo kvaliteto in nudimo najkakovostnejše izdelke in storitve. Pohvalimo se lahko s 37-letnimi izkušnjami in smo kos tudi zahtevnim projektom. Od ustanovitve podjetja smo prodali že preko 5 milijonov m2 fasad in streh, kamor sodijo tudi ravne strehe. Z nenehnim razvojem izdelave ravnih streh zagotavljamo zadovoljstvo naših strank. V kolikor se tudi vi zanimate za ravne strehe nas lahko obišščete v našem podjetju, kjer vam bodo strokovnjaki odgovorili na vsa vaša vprašanja ali pa nas kontaktirate preko telefona ali emaila. Kvalitetna izdelava ravnih streh in ugodna cena sta doma v podjetju Metrapan.