Streha – kvalitetna rešitev za vašo hišo

Streha – kvalitetna rešitev za vašo hišo

Podjetje Metrapan je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin in se ukvarja s prodajo streh in strešnih kritin, fasadnih panel, krovsko kleparskih izdelkov, pritrdilnih materialov in nosilne trapezne pločevine po ugodnih cenah. V okviru prodajnega programa naše podjetje zagotavlja celovito in specializirano ponudbo različnih vrst streh od polikarbonatnih do zelenih streh. Zagotavljamo kvalitetne in strokovne storitve doma in v tujini ter se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno. Nudimo kakovostno obnovo oz. sanacijo že obstoječih konstrukcij streh, gradnjo novih streh, ki bodo popestrile zunanji videz vaše  hiše in imele dolgo življenjsko dobo. Prepričani smo, da boste z našimi strehami izjemno zadovoljni, zato nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali najti streho po ugodni ceni.

Streha cena

Streha – lepa zunanjost in odpornost na zunanje dejavnike

Cena streheStreha je izjemno pomemben del vsake hiše, saj je poleg fasade prva obrambna linija pred neprijetnimi zunanjimi dejavniki, obenem pa mora skrbeti tudi za lep zunanji videz, zato mora biti izbira strehe skrbno načrtovana. Pomembno je, da se najprej odločimo kakšna bo oblika strehe in iz katerih materialov bo narejena ter kakšen je naklon strehe ter konstrukcija le-te. V Metrapanu nudimo različne vrste streh po ugodni ceni od polikarbonatnih, pločevinastih s s posipom ali brez ter ravnih in zelenih streh. Pred nakupom se moramo dobro prepričati ali je streha, ki smo jo izbrali primerna za okolje v katerem živimo in ne bo izstopala, obenem pa je izjemno pomembno, da je streha kvalitetna ter odporna na različne zunanje dejavnike kot so voda, veter, toča. Prepričani smo, da boste v našem podjetju našli streho, primerno za okolje v katerem živite in ki bo všeč vam in vašim najbližjim.

Strehe v podjetju Metrapan na voljo po izjemno ugodni ceni

Streha je nujen del vsake hiše in v našem podjetju se z gradnjo strešnih kritin ukvarjamo že 37 let, kar pomeni da imamo ogromno izkušenj za svetovanje in gradnjo. Z veseljem vam svetujemo, katera streha je na voljo po odličnem razmerju med kvaliteto in streho, katera je pravilna izbira za okolje v katerem živite, seveda pa pri vsem upoštevamo vaše želje in ideje. Na koncu boste skupaj z našimi nasveti vi izbrali streho za vašo sanjsko hišo. V podjetju Metrapan vas bosta navdušili tako cena kot tudi kvaliteta naših streh, saj sodelujemo s priznanimi blagovnimi znamkami streh. Nudimo tudi obnovo oz. sanacijo starih streh.