Strehe

Strehe

strehe

Strehe – različne izvedbe od pločevinastih, polikarbonatnih do zelenih

Streha je ključni del vaše hiše, zato je pomembno, da je narejena kvalitetno. Podjetje Metrapan ima dolgoletno tradicijo izdelovanja streh in zagotavlja celovito in specializirano ponudbo strešnih kritin in fasadnih panelov, krovsko-kleparskih izdelkov kot so žlebovi za streho in obrobe za streho ter pritrdilnega materiala. Nudimo različne izvedbe streh in konstrukcij streh od klasičnih pločevinastih streh do ravnih in zelenih streh. Različne konstrukcije streh zagotavljajo različno namembnost, zato je pomembno, da se pred naročilom strehe dobro prepričate kakšno želite imeti. Nudimo ugodne cene streh in obrob za streho, obenem pa so vsi naši izdelki izjemno kvalitetni in dolgo obstojni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja o strehah in obrobah za strehe.

Streha – ključni del vaše hiše mora biti funkcionalen in lep

Streha je poleg temeljev izjemnega pomena za vašo hišo, zato si zasluži nekaj več pozornosti pri izbiri. Pomembno je, da vam bo streha vizualno všeč, seveda pa ne smemo pozabiti na funkcionalnost strehe, saj vas varuje pred vdorom vode, vetra in drugimi dejavniki. V podjetju Metrapan lahko izbirate med pločevinastimi kritinami in pločevinastimi kritinami s posipom, polikarbonatnimi strehami, ki dajejo moderen in privlačen videz hiše, lahko pa se odločite tudi za ravne strehe ali pa zelene, v kolikor bi na določenem delu hiše ali garaže želeli imeti travo za bolj zdrav zrak in sobivanje z okoljem. Prepičani smo, da bo ne glede na izvedbo vsak našel svojo sanjsko streho, ter jo dopolnil z različnimi obrobami za strehe in žlebovi.

strehe

Obrobe za strehe in žlebovi po ugodni ceni

Obrobe za strehe so nujen dodatek vsaki strehi, saj le obrobe za strehe dodajo kritini končno vizualnost in funkcionalnost. Izbirate lahko med različnimi vrstami obrob za strehe v različnih materialih in barvah, kjer upoštevamo vaše želje, izvajamo pa tudi krivljenje obrob za strehe na kvalitetnih strojih do dolžine 7 m. Poleg obrob za strehe imamo v naši ponudbi tudi žlebove za strehe po izjemno ugodni ceni, naš program žlebov pa zajema pol okrogle žlebove dimenzij 25, 28 in 33 cm, ki jih imamo vseskozi na zalogi. V kolikor vas naše strehe in obrobe za strehe zanimajo, pa ne veste, kakšne so prednosti in slabosti, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli idealno streho za vaš dom. Prodali smo že več kot 5 milijonov m2 streh in fasad. Pridružite se našim zadovoljnim uporabnikom tudi vi.

izvedba strehe