Standardne barve
  • 7016
  • TDM
  • 7037
  • 8004
*Ostale RAL barve prosimo preverite preko spodnjega obrazca!

FIGO AMADE zgibana streha (falc)

Obsežne možnosti za moderno oblikovanje strehe in fasade.

Detaljni trakovi s FIGO AMADE strešno ploščo in s pločevinastimi trakovi za izvedbo strehe s pokončnimi zgibi (falc), nam dajejo obsežne možnosti za moderno oblikovanje strehe in fasade. FIGO AMADE ima veliko boljše raztezne lastnosti kot aluminij. Aluminijasta streha s pokončnimi zgibi pri temperaturnih razlikah povzroča ob raztezanju zvok v obliki glasnega pokanja. Pri FIGO HIGHLINE tega ne zaznamo. S FIGO HIGHLINE lahko uporabljamo širše trakove, s katerimi delamo hitreje in s tem je FIGO HIGHLINE tudi ekonomičen.

Streha s pokončnimi zgibi oz. kritje s pločevino opisuje pokrivanje s trakovi v linijah. Te linije trakov so narejene iz kovinskih trakov (koluti) na profilirnem stroju z enojnim podložnim zgibom in dvojnim pokrivnim zgibom. Zgibane strehe zahtevajo rokodelske spretnosti izvajalca, kar se izraža v estetiki.

Posebna kvaliteta materiala FIGO HIGHLINE olajša zgibanje in obdelavo pri enakomerno visoki odpornosti na točo.  FIGO HIGHLINE trakovi. so visoko kvalitetni material z najboljšo korozijsko zaščito in UV odpornim nanosom RUV 4.

MATERIAL
voestalpine corrender nosilni material, vroče cinkan jeklen trak 0,55 mm s 120 g/m² zaščite iz cink-magnezija. Zgornja stran: voestalpine colofer mat grobi organski premaz 35 µm, hrbtna stran: poliestrski zaščitni lak 25 µm.

POVRŠINA
Highline mat groba
Highline mat groba stucco dezinirana

BARVE
4 standardnih barv

Figo stre+šne plošče - barve

UPORABA
Novogradnje in sanacije

 

PREDSTAVITVENI VIDEO

 


TEHNIČNI PODATKI:
Če potrebujete več informacij (velikosti, namestitve, dolžina, teža), prenesete naslednje dokumente

DODATKI: