Zanesljiva streha, na katero boste vedno ponosni

Kovinska streha že dolgo ni več le trapeznih oblik in primerna le za pokrivanje industrijskih objektov. Sodobni blagovni znamki strešnih kritin IKOtile in Figo Amade prinašata vrsto prednosti in novosti, ki dajo vašemu domu varno streho atraktivnega izgleda z zelo dolgo garantirano življenjsko dobo.

 

5 razlogov, ki prepričajo za IKOtile

 

1. Preizkušena po celem svetu

Je preizkušena belgijska blagovna znamka, ki se prodaja v več kot 80 državah po vsem svetu. Strešniki vrhunske kakovosti vsebujejo znanje in izkušnje iz različnih podnebij po celem svetu. Narejeni so, da zdržijo in kljubujejo vsem vremenskim neprilikam, hkrati pa ohranijo svoj odličen izgled. Podnebje se spreminja, IKOtile je pripravljen na vse spremembe.

2. Pestra izbira barv in oblik

Streha je kot pričeska in izraža karakter vašega doma. A ko se ozremo po strehah, vidimo bolj kot ne enake strehe narejene iz različnih materialov. IKOtile se prilagaja vam. Na razpolago imate 14 različnih oblik strešnikov v preko 30 različnih barvnih možnostih. Zdaj lahko date arhitekturi vašega doma piko na i.

3. Negativne lastnosti kovinskih streh so preteklost

Hrup, korozija in pregrevanje so pogoste skrbi, ki se jih povezuje s kovinskimi strehami. Posebna cinkaluminijova zaščita pred korozijo zagotavlja najkvalitetnejšo zaščito pločevine na trgu prešanih kritin. V kombinaciji z dodatnimi premazi razvitimi za avtomobilsko industrijo pa poleg zaščite še dodatno zmanjšuje hrupnost strehe.

4. Popolna prilagodljivost

IKOtile s svojim razvojem skrbi za nenehne izboljšave in ohranjanja koraka z arhitekturnimi trendi. Tu se posebej izkaže celotna serija I-panel in klasična serija sijajnih ali pol mat barvanih strešnikov brez posipa.

5. 50 let brez skrbi

IKOtile je prepričan v svojo vrhunskost, zato nudi 50 let garancije na svoje proizvode. Tako lahko mirno rečemo, da se pod streho IKOtile živi z bistveno manj skrbmi.

 

Celotno ponudbo IKOtile si lahko pogledate na povezavi: https://metrapan.si/si/produkti/#products-posip.

 

FIGO AMADE – Močneje ne gre

 

1. 140 let tradicije

Filli Stahl je podjetje iz Celovca s 140 letno tradicijo v kleparstvu in 130 letno tradicijo v jeklarstvu. S svojimi izkušnjami in znanjem je razvilo strešno kritino Figo Amade. S to kritino boste pripravljeni na prihodnost, kot so podnebne spremembe postale dejstvo. Vaša streha čistih in ravnih linij pa bo v vsakem okolju delovala sodobno in moderno.

2. Dizajnerska kritina, ki je varna pred korozijo

Srce FIGO AMADE je visoko tehnološko razvito pocinkano jeklo Corrender razvito v sodelovanju s podjetjem Voestalpine. Vročo cinkovo kopel za jekleni trak se oplemeniti z magnezijem in aluminijem, kar ustvari močno zaščitno plast pred korozijo. Tovrstna zaščita je bistveno bolj učinkovita od klasično pocinkanega jekla. Pri tem je treba poudariti, da Figo Amade uvrščamo med prestižne kritine tudi zaradi prilagodljivosti in njenega izgleda. Arhitekti jo zato radi uporabijo za izvedbo najboljših projektov.

3. Lahka in prestižna kritina

Prestižna strešna plošča FIGO AMADE dizajnerskega izgleda tehta le 6,85 kilogramov na kvadratni meter, kar jo uvršča med najlažje materiale za streho. Pri tem pa je potrebno poudariti, da lahko kljubuje še tako ekstremnim vremenskim neprilikam. Zaradi teh lastnosti je odlična rešitev tako za novogradnje kot prenovo vaše stare strehe.

4. Fasada

Figo Amade zaradi svojega atraktivnega in modernega izgleda odlično izgleda tudi kot fasada. Ker je lahka je idealna za sanacijo dotrajanih fasad. Zaradi trpežnosti je takšna fasada tudi odlična naložba, saj je dolgo ne bo treba obnavljati. Omogoča izvedbo ravnih linij na vseh elementih fasade, tudi najzahtevnejših, kot so atika, vogali ali zaključki oken. Če hočete imeti najboljšo moderno rešitev za fasado in streho, je Figo Amade najboljša izbira.

5. Figo Amade se nenehno izboljšuje

Proizvajalec ima lasten laboratorij za testiranje kakovosti in vzdržljivosti streh v najbolj ekstremnih razmerah. Rezultati testov so tudi osnova za izboljšave. Več si lahko ogledate v predstavitvenem filmu:

 

Več o kritinah Figo Amade poglejte na: https://metrapan.si/si/produkti/#products-stresni-sistemi-figo-amade

Za dodatne informacije nas pokličite na 02 788 01 70 ali nam pišite na info@meltal.si.